TAXIBEDRIJF BOOM

Taxibedrijf boom

Taxi Edegem

Taxidiensten

Taxi Edegem Taxidiensten personenvervoer aan de beste prijs

Taxi nodig? Bel nu:

De beste taxi in de ruime omgeving van Edegem

minibus 1 + 8 passagiers

Wenst u een taxi te reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in.

We antwoorden ASAP op uw aanvraag.

Heeft u een andere vraag, contacteer ons zonder verplichting.

De taxicentrale is permanent bemand, dag en nacht. De dispatcher zorgt dat er snel een taxi bij u staat en meldt u wat de taxi kost. Stiptheid is een basiswaarde van ons bedrijf.

Een taxirit is goedkoper dan je denkt. Voor bestemmingen hanteren wij vaste tarieven zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Onze bekwame chauffeurs rijden u professioneel naar waar u moet zijn. Wij kunnen u ook terug komen ophalen. Al onze chauffeurs zijn correct en klantvriendelijk.

mercedes s klasse

Luchthavenvervoer

Door onze ligging zijn wij de ideale partner voor alle luchthavenvervoer tussen Antwerpen en Zaventem of Charleroi. Maar we rijden ook naar Eindhoven, Schiphol en andere internationale luchthavens.

Alle afstanden

Wij rijden zowel voor korte afstanden als naar het buitenland. Top personenvervoer naar elke bestemming. Of u alleen reist of met een groep van mensen, wij brengen u naar uw bestemming.

Bagage en pakjes

UIteraard gaat al uw bagage in onze koffer. Maar ook een extra doos of vervoer van documenten behoort tot onze diensten. Rolstoel, een zak met golfclubs, extra valiezen het gaat allemaal mee.

Uw taxi Edegem voor een top taxirit naar uw bestemming

Wij hebben verschillende voertuigen. In een berline taxi nemen wij 4 passagiers mee. Met onze minibus kunnen naast de chauffeur kunnen tot 8 passagiers mee. En naast de personen is er tevens plaats voor al de bagage.  Reiskoffers, rolstoel, surfplank, het gaat er allemaal vlotjes in.

Een minibus is dus ideaal voor kleine groepen van mensen. En dat voor personentransport naar alle bestemmingen. Naar de luchthavens van Zaventem of Charleroi of nog verder naar buitenlandse luchthavens als Eindhoven of Schiphol.

Gaat u met wat vrienden eten in de stad. Wij zetten we u af aan de deur van het restaurant en uiteraard komen we u nadien weer ophalen. Op die manier kan iedereen zorgeloos genieten van een avondje uit.

Wij brengen u naar alle evenementen, festivals, feesten en culturele happenings. Als taxi mogen wij u brengen op bepaalde plekken waar het voor normale auto’s niet mag. Ideaal dus voor mensen die slecht te been zijn en op deze manier toch volop alle uitstappen kunnen meebeleven. Taxidiensten die u overal op een vlotte, veilige en comfortabele manier naar uw bestemming brengen.  

Heeft u een familieuitstap of een zakelijke uitstap, of een jubileum,…. dan kan je ons ook huren voor een hele dag en / of avond. Contacteer ons voor meer informatie. Wij staan ter uwer beschikking.

Bij Taxibedrijf Boom zit u altijd in 1ste klasse.

altijd in 1ste klasse bij taxibedrijf boom

Wij verzorgen uw mobiliteit met stiptheid.

Wie zijn we?

Taxibedrijf Boom – Edegem is een jong dynamisch bedrijf met professionele chauffeurs in dienst. Wij gaan steeds voor 100%  klantentevredenheid. Wij bieden scherpe prijzen voor een uitstekende taxiservice. Wij zijn gespecialiseerd in allerhande personenvervoer. 

De 3 voornaamste taxidiensten zijn:

  • Het klassieke taxivervoer van punt A naar B
  • Luchthavenvervoer gespecialiseerd op Antwerpen, Zaventem en Charleroi, Antwerpen, Eindhoven, Schiphol, Rotterdam, Lille, Oostende, Frankfurt,….
  • Het transporteren van express-zendingen van belangrijke documenten en pakjes/dozen.
suv taxi ruimte bagage pakjes
zakenman

Als taxibedrijf rijden wij vooral in de regio tussen Boom, Edegem en Antwerpen.

Andere gemeenten waar we dagelijks komen: Niel, Schelle, Ruisbroek, Reet, Willebroek, Rumst, Reet, Waarloos, Kontich, Edegem, Hove, Mortsel, Hemiksem, Lint, Hoboken,….

We rijden naar hotels, restaurants, festivals, events, museums, ziekenhuizen, scholen, treinstations, naar de watertaxi,…..

Al onze wagens zijn kraaknet en goed onderhouden. Veilige wagens waar onze bekwame chauffeurs u met de glimlach naar uw bestemming brengen.

Wij rijden steeds vlot langs het beste traject via onze live-navigatie om u steeds stipt op tijd af te zetten of op te halen.

Betrouwbare taxidiensten en dat 24/7 bij Taxibedrijf Boom.

Edegem kennen wij door en door. Dagelijks halen wij klanten op in Edegem. Wij brengen u van en naar uw afspraak.  

Wij zijn evengoed een lokale taxi als een taxi voor verre afstanden. Vindt u geen vervoer en u moet dringend naar de gemeente of de arts. U kan op ons rekenen. Wij kunnen u tegen een gunstig tarief ook opwachten en terug brengen naar uw vertrekplaats.

Moet u naar het buitenland, dan rijdt onze Taxi met startplaats te Edegem ook internationaal. Vraag naar onze internationale tarieven. U reserveert internationaal taxivervoer best op voorhand.

Wij raden u uiteraard altijd aan om uw taxivervoer te reserveren. Maar heeft u ons onverwacht nodig. Dan staat onze taxi voor u klaar.

Taxivervoer Edegem brengt u zorgeloos naar elke plaats. Naar het station, naar het hotel, naar het ziekenhuis, naar de school, naar het centrum, naar de luchthaven.

Wij staan 24/7 tot uwer beschikking.

U kan rekenen op ons enthousiasme, onze vriendelijkheid en onze betrouwbaarheid.

Ons team bestaat uit een team van professionele en bekwame chauffeurs. Dit geldt ook voor onze taxi dienstwagens. Zij zijn goed uitgerust, veilig en beantwoorden aan alle veiligheidskenmerken en beschikken tevens over de nieuwste navigatie.

Door het kennen van de wegen, de live-navigatie (verkeersinfo), de vlotheid van onze bestuurders, halen wij een zeer hoog stiptheid niveau. Wij zorgen ervoor dat u niet te laat komt.

berline
passagier aan bellen in taxi

Luchthavenvervoer Edegem

Wij brengen u veilig, vlot en comfortabel van Edegem naar uw bestemming. Naar de luchthaven van Zaventem en 15 andere luchthavens. Vervoer van personen naar binnen- en buitenland aan afgesproken tarieven 24 u op 24, 7 dagen op 7. Luchthavenvervoer Edegem. Zonder zorgen of stress naar je luchthaven of bestemming!

LUCHTHAVEN TAXI Edegem – ZAVENTEM
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Edegem naar Zaventem of een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven naar Edegem. 

LUCHTHAVEN TAXI Edegem – CHARLEROI
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Edegem naar Charleroi of een taxi van van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies naar Edegem. 

LUCHTHAVEN TAXI Edegem – EINDHOVEN
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Edegem naar Eindhoven of een taxi van Eindhoven Airport naar Edegem.

LUCHTHAVEN TAXI Edegem – SCHIPHOL
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Edegem naar Amsterdam of een taxi van Amsterdam Airport Schiphol naar Edegem.

LUCHTHAVEN TAXI Edegem – LILLE
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Edegem naar Rijsel of een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel naar Edegem.

LUCHTHAVEN TAXI Edegem – OOSTENDE
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Edegem naar Oostende of een taxi van de Luchthaven Oostende naar Edegem.

LUCHTHAVEN TAXI Edegem – DÜSSELDORF
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Edegem naar Düsseldorf in Duitsland of een taxi van Düsseldorf Airport naar Edegem.

LUCHTHAVEN TAXI Edegem – ANTWERPEN
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Edegem naar Antwerpen of een taxi van de Luchthaven Antwerpen naar Edegem.

LUCHTHAVEN TAXI Edegem – CHARLES DE GAULLE
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Edegem naar Charles de Gaulle in Roissy of een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle naar Edegem.

Gemeente Edegem

Edegem is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente telt ruim 22.000 inwoners. Edegem behoort tot het kieskanton en het gerechtelijk kanton Kontich.

Naast de centrale dorpskern onderscheiden zich onder meer Buizegem, Molenveld en Elsdonk. De wijken Centrum-Noord, Centrum-Zuid, Buizegem, Elsdonk en Molenveld tellen ongeveer evenveel inwoners (4000-4500). De Collegewijk en de wijk Oude Elsdonk zijn kleiner met respectievelijk ongeveer 1500 en ongeveer 800 inwoners.