TAXIBEDRIJF BOOM

Taxibedrijf boom

Taxibedrijf Boom

Taxi Minibus

Minibus 8 passagiers taxivervoer regio Boom Aartselaar Antwerpen

Taxi nodig? Bel nu:

De beste taxi minibus in de ruime omgeving van Boom, Aartselaar en Antwerpen

minibus 1 + 8 passagiers

Taxi minibus is ideaal voor scholen, bedrijven, pendeldiensten, vervoer van en naar festivals, evenementen of allerlei groepen van personen. Voordelig en veilig personenvervoer.


Wenst u een taxi – minibus te reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in.

We antwoorden ASAP op uw aanvraag.

Heeft u een andere vraag, contacteer ons zonder verplichting.

De taxicentrale is permanent bemand, dag en nacht. De dispatcher zorgt dat er snel een taxi bij u staat en meldt u wat de taxi kost. Stiptheid is een basiswaarde van ons bedrijf.

Een taxirit is goedkoper dan je denkt. Voor bestemmingen hanteren wij vaste tarieven zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Onze bekwame chauffeurs rijden u professioneel naar waar u moet zijn. Wij kunnen u ook terug komen ophalen. Al onze chauffeurs zijn correct en klantvriendelijk.

mercedes s klasse

Luchthavenvervoer

Door onze ligging zijn wij de ideale partner voor alle luchthavenvervoer tussen Antwerpen en Zaventem of Charleroi.

Alle afstanden

Wij rijden zowel voor korte afstanden als naar het buitenland. Top personenvervoer naar elke bestemming.

Bagage en pakjes

UIteraard gaat al uw bagage in onze koffer. Maar ook een extra doos of vervoer van documenten behoort tot onze diensten.

Minibustaxi Boom uw comfortabel personenvervoer tot 8 passagiers + chauffeur

In een minibus is er heel wat plaats. Naast de chauffeur kunnen tot 8 passagiers mee. Met 2 minibussen kunnen al 16 personen vervoerd worden. En naast de personen is er tevens plaats voor al de bagage.  Reiskoffers, rolstoel, surfplank, het gaat er allemaal vlotjes in.

Een minibus is dus ideaal voor kleine groepen van mensen. En dat voor personentransport naar alle bestemmingen. Naar de luchthavens van Zaventem of Charleroi of nog verder naar buitenlandse luchthavens als Eindhoven of Schiphol.

Gaat u met wat vrienden eten in de stad. Met de minibus zetten we u af aan de deur van het restaurant en uiteraard komen we u nadien weer ophalen. Op die manier kan iedereen zorgeloos genieten van een avondje uit.

Wij brengen u naar alle evenementen, festivals, feesten en culturele happenings. Als taxi mogen wij u brengen op bepaalde plekken waar het voor normale auto’s niet mag. Ideaal dus voor mensen die slecht te been zijn en op deze manier toch volop alle uitstappen kunnen meebeleven. Taxidiensten of moeten we minibusdiensten schrijven, die u overal op een vlotte, veilige en comfortabele manier naar uw bestemming brengen.  

Heeft u een familieuitstap of een zakelijke uitstap, of een jubileum,…. dan kan je ons ook huren voor een hele dag en / of avond. Contacteer ons voor meer informatie. Wij staan ter uwer beschikking.

Wie zijn we?

Taxibedrijf Boom is een jong dynamisch bedrijf met professionele chauffeurs in dienst. Wij gaan steeds voor 100%  klantentevredenheid. Wij bieden scherpe prijzen voor een uitstekende taxiservice. Wij zijn gespecialiseerd in allerhande personenvervoer. 

De 3 voornaamste taxidiensten zijn:

  • Het klassieke taxivervoer van punt A naar B
  • Luchthavenvervoer gespecialiseerd op Antwerpen, Zaventem en Charleroi
  • Het transporteren van express-zendingen van belangrijke documenten en pakjes/dozen.
suv taxi ruimte bagage pakjes
zakenman

Als minibustaxi rijden wij vooral in de regio tussen Boom, Aartselaar en Antwerpen.

Andere gemeenten waar we dagelijks komen: Niel, Schelle, Ruisbroek, Reet, Willebroek, Rumst, Reet, Waarloos, Kontich, Edegem, Hove, Mortsel, Hemiksem, Lint, Hoboken,….

We rijden naar hotels, restaurants, festivals, events, museums, ziekenhuizen, scholen, treinstations, naar de watertaxi,…..

Al onze wagens zijn kraaknet en goed onderhouden. Veilige wagens waar onze bekwame chauffeurs u met de glimlach naar uw bestemming brengen.

Wij rijden steeds vlot langs het beste traject via onze live-navigatie om u steeds stipt op tijd af te zetten of op te halen.

Betrouwbare taxidiensten en dat 24/7 bij Taxibedrijf Boom.