TAXIBEDRIJF BOOM

Taxibedrijf boom

Taxi Boom

Taxidiensten

Taxi Boom Taxidiensten personenvervoer aan de beste prijs

Taxi nodig? Bel nu:

De beste taxi in de ruime omgeving van Boom

minibus 1 + 8 passagiers

Wenst u een taxi te reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in.

We antwoorden ASAP op uw aanvraag.

Heeft u een andere vraag, contacteer ons zonder verplichting.

De taxicentrale is permanent bemand, dag en nacht. De dispatcher zorgt dat er snel een taxi bij u staat en meldt u wat de taxi kost. Stiptheid is een basiswaarde van ons bedrijf.

Een taxirit is goedkoper dan je denkt. Voor bestemmingen hanteren wij vaste tarieven zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Onze bekwame chauffeurs rijden u professioneel naar waar u moet zijn. Wij kunnen u ook terug komen ophalen. Al onze chauffeurs zijn correct en klantvriendelijk.

mercedes s klasse

Luchthavenvervoer

Door onze ligging zijn wij de ideale partner voor alle luchthavenvervoer tussen Antwerpen en Zaventem of Charleroi. Maar we rijden ook naar Eindhoven, Schiphol en andere internationale luchthavens.

Alle afstanden

Wij rijden zowel voor korte afstanden als naar het buitenland. Top personenvervoer naar elke bestemming. Of u alleen reist of met een groep van mensen, wij brengen u naar uw bestemming.

Bagage en pakjes

UIteraard gaat al uw bagage in onze koffer. Maar ook een extra doos of vervoer van documenten behoort tot onze diensten. Rolstoel, een zak met golfclubs, extra valiezen het gaat allemaal mee.

Uw taxi Boom voor een top taxirit naar uw bestemming

Wij hebben verschillende voertuigen. In een berline taxi nemen wij 4 passagiers mee. Met onze minibus kunnen naast de chauffeur kunnen tot 8 passagiers mee. En naast de personen is er tevens plaats voor al de bagage.  Reiskoffers, rolstoel, surfplank, het gaat er allemaal vlotjes in.

Een minibus is dus ideaal voor kleine groepen van mensen. En dat voor personentransport naar alle bestemmingen. Naar de luchthavens van Zaventem of Charleroi of nog verder naar buitenlandse luchthavens als Eindhoven of Schiphol.

Gaat u met wat vrienden eten in de stad. Wij zetten we u af aan de deur van het restaurant en uiteraard komen we u nadien weer ophalen. Op die manier kan iedereen zorgeloos genieten van een avondje uit.

Wij brengen u naar alle evenementen, festivals, feesten en culturele happenings. Als taxi mogen wij u brengen op bepaalde plekken waar het voor normale auto’s niet mag. Ideaal dus voor mensen die slecht te been zijn en op deze manier toch volop alle uitstappen kunnen meebeleven. Taxidiensten die u overal op een vlotte, veilige en comfortabele manier naar uw bestemming brengen.  

Heeft u een familieuitstap of een zakelijke uitstap, of een jubileum,…. dan kan je ons ook huren voor een hele dag en / of avond. Contacteer ons voor meer informatie. Wij staan ter uwer beschikking.

Bij Taxibedrijf Boom zit u altijd in 1ste klasse.

altijd in 1ste klasse bij taxibedrijf boom

Wij verzorgen uw mobiliteit met stiptheid.

Wie zijn we?

Taxibedrijf Boom is een jong dynamisch bedrijf met professionele chauffeurs in dienst. Wij gaan steeds voor 100%  klantentevredenheid. Wij bieden scherpe prijzen voor een uitstekende taxiservice. Wij zijn gespecialiseerd in allerhande personenvervoer. 

De 3 voornaamste taxidiensten zijn:

  • Het klassieke taxivervoer van punt A naar B
  • Luchthavenvervoer gespecialiseerd op Antwerpen, Zaventem en Charleroi, Antwerpen, Eindhoven, Schiphol, Rotterdam, Lille, Oostende, Frankfurt,….
  • Het transporteren van express-zendingen van belangrijke documenten en pakjes/dozen.
suv taxi ruimte bagage pakjes
zakenman

Als taxibedrijf rijden wij vooral in de regio tussen Boom, Aartselaar en Antwerpen.

Andere gemeenten waar we dagelijks komen: Niel, Schelle, Ruisbroek, Reet, Willebroek, Rumst, Reet, Waarloos, Kontich, Edegem, Hove, Mortsel, Hemiksem, Lint, Hoboken,….

We rijden naar hotels, restaurants, festivals, events, museums, ziekenhuizen, scholen, treinstations, naar de watertaxi,…..

Al onze wagens zijn kraaknet en goed onderhouden. Veilige wagens waar onze bekwame chauffeurs u met de glimlach naar uw bestemming brengen.

Wij rijden steeds vlot langs het beste traject via onze live-navigatie om u steeds stipt op tijd af te zetten of op te halen.

Betrouwbare taxidiensten en dat 24/7 bij Taxibedrijf Boom.

Boom kennen wij door en door. Dagelijks halen wij klanten op in Boom. Wij brengen u van en naar uw afspraak.  

Wij zijn evengoed een lokale taxi als een taxi voor verre afstanden. Vindt u geen vervoer en u moet dringend naar de gemeente of de arts. U kan op ons rekenen. Wij kunnen u tegen een gunstig tarief ook opwachten en terug brengen naar uw vertrekplaats.

Moet u naar het buitenland, dan rijdt onze Taxi met startplaats te Boom ook internationaal. Vraag naar onze internationale tarieven. U reserveert internationaal taxivervoer best op voorhand.

Wij raden u uiteraard altijd aan om uw taxivervoer te reserveren. Maar heeft u ons onverwacht nodig. Dan staat onze taxi voor u klaar.

Taxivervoer Boom brengt u zorgeloos naar elke plaats. Naar het station, naar het hotel, naar het ziekenhuis, naar de school, naar het centrum, naar de luchthaven.

Wij staan 24/7 tot uwer beschikking.

U kan rekenen op ons enthousiasme, onze vriendelijkheid en onze betrouwbaarheid.

Ons team bestaat uit een team van professionele en bekwame chauffeurs. Dit geldt ook voor onze taxi dienstwagens. Zij zijn goed uitgerust, veilig en beantwoorden aan alle veiligheidskenmerken en beschikken tevens over de nieuwste navigatie.

Door het kennen van de wegen, de live-navigatie (verkeersinfo), de vlotheid van onze bestuurders, halen wij een zeer hoog stiptheid niveau. Wij zorgen ervoor dat u niet te laat komt.

berline
passagier aan bellen in taxi

Luchthavenvervoer Boom

Wij brengen u veilig, vlot en comfortabel van Boom naar uw bestemming. Naar de luchthaven van Zaventem en 15 andere luchthavens. Vervoer van personen naar binnen- en buitenland aan afgesproken tarieven 24 u op 24, 7 dagen op 7. Luchthavenvervoer Boom. Zonder zorgen of stress naar je luchthaven of bestemming!

LUCHTHAVEN TAXI Boom – ZAVENTEM
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Boom naar Zaventem of een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven naar Boom. 

LUCHTHAVEN TAXI Boom – CHARLEROI
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Boom naar Charleroi of een taxi van van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies naar Boom. 

LUCHTHAVEN TAXI Boom – EINDHOVEN
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Boom naar Eindhoven of een taxi van Eindhoven Airport naar Boom.

LUCHTHAVEN TAXI Boom – SCHIPHOL
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Boom naar Amsterdam of een taxi van Amsterdam Airport Schiphol naar Boom.

LUCHTHAVEN TAXI Boom – LILLE
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Boom naar Rijsel of een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel naar Boom.

LUCHTHAVEN TAXI Boom – OOSTENDE
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Boom naar Oostende of een taxi van de Luchthaven Oostende naar Boom.

LUCHTHAVEN TAXI Boom – DÜSSELDORF
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Boom naar Düsseldorf in Duitsland of een taxi van Düsseldorf Airport naar Boom.

LUCHTHAVEN TAXI Boom – ANTWERPEN
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Boom naar Antwerpen of een taxi van de Luchthaven Antwerpen naar Boom.

LUCHTHAVEN TAXI Boom – CHARLES DE GAULLE
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Boom naar Charles de Gaulle in Roissy of een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle naar Boom.

Gemeente Boom

Boom is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen en is de hoofdplaats van het kanton Boom. De gemeente ligt aan de rivier de Rupel en telt ruim 19.000 inwoners.

Boom heeft geen deelgemeenten. De dorpskern ligt in het zuiden, aan de Rupel. Langs die rivier liggen ten westen, tegen de grens met het Hellegat in Niel, de vroegere industriële wijk Noeveren, ten oosten de wijk Hoek. Het afzonderlijke dorp Bosstraat ligt een kilometer verder oostwaarts.

Boom ligt aan de Rupel op een hoogte van 5-15 meter. De oever heeft het karakter van een cuesta. De Boomse klei is naar de plaats genoemd, het Rupelien is naar de Rupel vernoemd. Groengebieden zijn De Schorre en het Gemeentepark van Boom.